Ingredients:
2 tassetes d’oli (preferiblement d’oliva)
2 tassetes de sucre, més una altra en un plat
2 tassetes d’aiguardent
3 paperets de llimonada (de cada color)
500 gr de farina
*Les tassetes són de la mida de les de café
Procediment:
- Afegim a un cosi o bol gran les 2 tassetes de sucre, les 2 d’oli, les 2 d’aiguardent, la farina, i els paperets de llimonada
- Remenem bé tots els ingredients, primer amb unes barilles o cullera de fusta gran i després amb les mans
- Comprobem que la pasta no s’apega a les mans (sí es així, caldrá afegir algún grapat més de farina)
- Agafem un pilotet de pasta y amb els dits li fem un foradet al mig
- Suquem el rotllet malfet al plat de sucre
- I el deixem per la banda que no estiga ensucrat a sobre de la safata del forn, prèviament folrada amb paper de forn
- Una volta ja tinguem la safata o llanda del forn plena, posarem a coure al forn a uns 170º durant 15 minuts, aquesta temperatura es orientativa, dependirà de la potència del forn i de lo torradets que ens agraden els rotllets.
- Ja estan llestos per menjar, us recomane que els deixeu refredar abans de menjar-los.
Nota: El forn l’escalfarem mentre preparem la pasta dels rotllets.
Si us en sobren, que no ho crec, els podeu guardar a una llanda de galetes tancada, així no es faran molls.
Bon profit!
[…] a algunos de ellos, como @jrfern, @lindacq, @onio72 y @Anna_Sorolla y probar los deliciosos rotllets d’aiguardent preparados por esta última expresamente para la ocasión, fue el turno de Javier Pedreira […]
imprescindible receta! creo que es la mejor eleccion para esta primera entrada de un blog del que, por gustar, me gusta hasta el nombre :-)…
Sabes que lo mio no es cocinar, pero cara a tus lectores puedo dar fe de lo “bonisims” que estan los rollets en cuestion… y de las muchas veces que espero comerlos!
resultados asegurados!